Ponudba notranjega oblikovanja

I. Spoznavni sestanek

Z veseljem vas najprej obiščem na vaši lokaciji, kjer se spoznamo, saj je zaupanje pri soustvarjanju nečesa tako intimnega kot je vaš dom, ključnega pomena. 

Na spoznavnem sestanku mi zaupate vaša pričakovanja, ki jih želite doživeti v novem bivalnem okolju. Pomembno je namreč, da razumem vaš način življenja, število uporabnikov prostora in kakšne so vaše vsakodnevne navade. Prostor, ki ga opremljam mora namreč v popolnosti ustrezati vam in ne obratno. 

Pripravim vam tudi nekaj idejnih skic, ki bodo izhodišča za nadaljnje načrtovanje. Pogovorimo se tudi o vaši najljubših barvah, želenem stilu ter pregledamo inspiracijske slike.

Sledijo natančne meritve obstoječega stanja v primeru prenove.

II. Predstavitev predlogov

Na podlagi spoznavnega sestanka pripravim idejno zasnovo tlorisa ter predlog postavitve pohištva. Stremim, ki izdelavi čimbolj funkcionalnih in uporabnih tlorisnih in pohištvenih rešitev. 

Idejna zasnova vsebuje tudi morebitne predloge rušitev in/ali postavitev novih sten. Ko so detajli dorečeni se lotim natančnejše izdelave tlorisnih rešitev, izbire materialov ter opredelitev barv.
V tem koraku se lotim tudi iskanja morebitnih tipskih kosov pohištva ali izris individualnih, po meri narejenih pohištvenih rešitev. 

Tako imenovana idejna mapa vsebuje tudi 3D vizualizacije, izris luči in ostale potrebne informacije. V kolikor se odločite za pohištvo po meri dodam tudi tehnično poročilo z natančnimi navodili za mizarja.

S idejno mapo imate dovolj informacij, da se lahko projekta lotite sami ali pa dela nadaljujete v sodelovanju s podjetjem Nova dvojina s.p. in izberete tako imenovano storitev “na ključ”.

Moodboard oblikovalcu in naročniku služi kot izhodiščna ideja koncepta posameznega prostora ali celotnega projekta. Vsebina pokaže razpoloženje, ki ga bo oblikovalec sledil.

III. Izvedba na ključ

Izvedba na ključ pomeni, da boste sodelovali z mojimi kooperanti jaz pa bom koordinirala vsa potrebna dela.

Zavedam se, da je vsaka gradnja ali prenova stresna zato se bom potrudila, da bo vse potekalo mirno in po naprej zastavljeni časovnici. 

Z vami lahko obiščem tudi salone pohištva ter ostalih dodatkov za dom oziroma vam predlagam kam po izbrane kose ter dekoracije.

 

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih.